Blog

nura blava

 

donatiusBienvenido a APNAB, Asociación de Padres de Niños Autistas de Baleares.

Et convidam aconèixer a la nostra associació. Esperam que aquesta pàgina web per millorar la qualitat de vida de les persones autistes i les seves famílies.

A continuació, vos fem saber les activitats de l'Associació.

Te invitamos a conocer nuestra asociación. Esperamos que esta web sea un medio para mejorar la calidad de vida de las personas autistas y sus familias.

A continuación, os contamos las actividades de la Asociación.

 

 

 

PER LES VERGES BUNYOLS I FLORS!!!

Ràtio:  / 0
Creat el 23 Octubre 2015
Escrit per Marina Vist: 1121

Un any més vàrem celebrar el Dia de les Verges. Tots els i les alumnes varen participar activament a les diferents tasques. I és clar, també a la gran buñolada i a la preparació d'un bon calacao calentet...ummmm!!!

Un año más celebramos el día de las vírgenes.  Todos los alumn@s participaron activamente en las diferentes tareas.  Y como no, en la gran buñolada y la preparación de un buen cacao calentito...ummmm!!!!

collage dia de les verges

 

 

Fem música al Caixa Fòrum

Ràtio:  / 0
Creat el 27 Octubre 2015
Escrit per Marina Vist: 1166

Els alumnes de Gaspar Hauser de l'ASCE La Salle durant 8 dies hem realitzat un taller de música a la Caixaforum que ha estat molt divertit, a més, l'últim dia hem fet un concert, amb altres alumnes d'una associació, per a les famílies, els companys i els amics.

Ens ho hem passat fenomenal fent diferents activitats: crear una cançó de benvinguda per al públic, tocar diferents instruments (xilòfon, campanes, pandero, bongos, triangle, maraques, caixa xinesa, claus ...), ballar una polca, fer un ball amb mocadors, percussió amb el nostre cos, jocs , massatges, relaxació, bombolles de sabó i crear el caos i l'ordre amb gran varietat d'instruments.

Ha estat una experiència molt gratificant i enriquidora. Gràcies a la Caixaforum per donar-nos aquesta oportunitat !!!

Los alumnos de Gaspar Hauser del ASCE La Salle durante 8 días  hemos realizado un taller de música en la Caixaforum  que ha sido muy divertido, además,  el último día hemos hecho un concierto, con otros alumnos de una asociación, para las familias, los compañeros  y los amigos.

Nos lo hemos pasado fenomenal  haciendo distintas actividades: crear una canción de bienvenida  para  el público, tocar distintos instrumentos   (xilófono, campanas, pandero, bongos, triángulo, maracas, caja china, claves...), bailar una polka, hacer un baile con pañuelos, percusión con nuestro cuerpo, juegos, masajes, relajación,  pompas de jabón y crear  el caos y el  orden con gran variedad de  instrumentos.

Ha sido una experiencia muy gratificante y enriquecedora. Gracias a la Caixaforum por darnos esta oportunidad!!!

collage caixa fòrum

 

Jam Session al Centre de Cultura de Sa Nostra

Ràtio:  / 0
Creat el 16 Octubre 2015
Escrit per Marina Vist: 1128

Dimecres dia 14 vàrem poder gaudir d'una magnífica Jam Session a càrrec d'Armando Lorente, Toni Cuenca, Agustí Aguiló, Eduard Bernabeu i Pepe Ragonese a benefici de la nostra entitat. Un vespre on la música de qualitat ens va omplir el cor d'emoció. Des d'aquí només podem agrair la solidaritat d'aquests mestres del so i l'oportunitat que ens han ofert de poder fruir del seu art.

En aquest enllaç podeu fer-ne un tastet.

El miércoles día 14 pudimos disfrutar de una magnífica Jam Session a cargo de Armando Lorente, Toni Cuena, Agustí Aguiló, Eduard Bernabeu i Pepe Ragonese a beneficio de nuestra entidad. Una noche en que la música de calidad nos llenó el corazón de emoción. Desde aquí solamente podemos agradecer la solidaridad de estos maestros del sonido y la oportunidad que nos han ofrecido de disfrutar de su arte.

En este enlace podeis difrutar de unos minutos.

collage jam session

 

 

ELS NOSTRES INFANTS GAUDEIXEN DE L'ART DE JAUME SALVADIEGO.

Ràtio:  / 0
Creat el 14 Octubre 2015
Escrit per Marina Vist: 1063

Alguns dels alumnes de les ASCE de La Salle i de Sagrat Cor II van visitar divendres dia 4 i dimarts dia 6 d'octubre, l'exposició d'il·lustracions de Jaume Salvadiego "Músiques d'un Món" al Centre de Cultura de Sa Nostra.

Algunos de los alumnos de las ASCE de La Salle y de Sagrado Corazón II visitaron el viernes día 4 y el martes día 6 de octubre, la exposición de ilustraciones de Jaume Salvadiego "Musiques del Mon", en el Centre de Cultura de Sa Nostra.

collage expo músiques dun món

 

Art al nostre barri

Ràtio:  / 0
Creat el 24 Setembre 2015
Escrit per Marina Vist: 1173

Les parets dels carrers del nostre barri, El Terreno, s'han convertit en un espai fantàstic per mostrar magnífiques obres d'art i els nostres joves han anat a fer una volta per gauidir-ne.

Las paredes de las calles de nuestro barrio, El Terreno, se han convertido en un espacio fantástico para mostrar magníficas obras de arte y nuestros jóvenes han ido a dar una vuelta para disfrutar de ellas.

volta pels grafitis del Terreno

 

Dies d'agost plens d'activitats

Ràtio:  / 0
Creat el 04 Setembre 2015
Escrit per Marina Vist: 1185

Aquest mes d'agost no ens hem aturat de fer activitats pels nostres joves. Com podeu veure a les fotos na Marta, en José, n'Ashu, en Víctor, en Jesús, en Sebastià i en Marc s'ho han passat d'allò més bé amb les seves monitores n'Inés i na Maria Antònia. Un llarg llistat d'activitats que no ens deixat temps per avorrir-nos:

- Tallers de cuina- Tallers de compra (ensalada de fruita, pastís de formatge, coca de xocolata) - Manualitats (mòbil de garroves, mandales estiuenques, ma...rco amb una foto de la platja) - Sessions de cine al pis - Piscina Germans Escales (dilluns i dimecres) - Platja "Es Portitxol" - Visita a Marineland - Aniversari Ashu (18 anys) - Berenades al parc - Passejada a Portopí - Prendre un gelat al centre de Palma - Darrer dia d'escola d'estiu: DINAR MCDONALDS!!!!

Hem utilitzat el bus molt sovint! ENS HO HEM PASSAT PIPA!!!!!

Este mes de agosto no nos hemos parado de hacer actividades para nuestros jóvenes. Como podéis ver en las fotos Marta, José, Ashu, Víctor, Jesús, Sebastià y Marc se lo han pasado en grande con sus monitoras Inés y Maria Antònia. Un largo listado de actividades que no nos dejó tiempo para aburrirnos:

- Talleres de cocina- Talleres de compra (ensalada de fruta, pastel de queso, torta de chocolate) - Manualidades (móvil de algarrobas, mandalas veraniegas, marco con una foto de la playa) - Sesiones de cine en el piso - Piscina Germans Escalas (lunes y miércoles) - Playa "Es Portitxol" - Visita a Marineland - Aniversario Ashu (18 años) - Merienda en el parque - Paseo en Portopí - Tomar un helado en el centro de Palma - Último día de escuela de verano: COMIDA MCDONALDS !!!!

Hemos utilizado el bus muy a menudo! NOS LO HEMOS PASADO PIPA !!!!!

collage dies agost

 

Gaspar Hauser a les notícies

Ràtio:  / 0
Creat el 04 Setembre 2015
Escrit per Marina Vist: 1119

Dia 8 d'agost APNAB-Gaspar Hauser va aparèixer a les Notícies del Cap de Setmana d'IB3 televisió. Des d'aquí volem agraïr a la televisió pública el seu suport en la difusió de la tasca que la nostra entitat realitza també durant l'estiu.

Día 8 de agosto APNAB-Gaspar Hauser apareció a las Notícies Cap de Setmana de IB3 televisión. Desde aquí queremos agradecer a la televisión pública su apoyo en la difusión de la labor que nuestra entidad realiza también durante el verano.

 

 

Comiat escola d'estiu

Ràtio:  / 1
Creat el 31 Juliol 2015
Escrit per Marina Vist: 1290

Capficos i berenar el darrer dia de l'Escola d'estiu a La Salle. Bon estiu!!

Chapuzones y merienda el último día de la Escuela de verano en La Salle. ¡¡Buen verano!!

collage darre dia la salle

 

Un agost divertit

Ràtio:  / 0
Creat el 04 Setembre 2015
Escrit per Marina Vist: 1161

Els tallers artístics, els tallers de cuina, les remullades a la piscina, els jocs i les rialles han farcit els divertits dies d'agost dels nostres joves al Centre de Dia. Això és diu gaudir l'estiu!!!

Los talleres artísticos, los talleres de cocina, los remojos en la piscina, los juegos y las risas han llenado los divertidos días de agosto de nuestros jóvenes en el Centro de Día. ¡¡Esto se llama disfrutar del verano !!

collage agost centre de dia

 

Gràcies a aquest gran equip de professionals!!

Ràtio:  / 0
Creat el 31 Juliol 2015
Escrit per Marina Vist: 1248

agraïment als mestresagraïment pis i residènciaagraïment gabinetagraïment administració

 

Pàgina 1 de 3

FaLang translation system by Faboba