Dies d'agost plens d'activitats

Ratio:  / 0
MaloBueno 
Creado en 04 Septiembre 2015
Escrito por Marina Visto: 1185

Aquest mes d'agost no ens hem aturat de fer activitats pels nostres joves. Com podeu veure a les fotos na Marta, en José, n'Ashu, en Víctor, en Jesús, en Sebastià i en Marc s'ho han passat d'allò més bé amb les seves monitores n'Inés i na Maria Antònia. Un llarg llistat d'activitats que no ens deixat temps per avorrir-nos:

- Tallers de cuina- Tallers de compra (ensalada de fruita, pastís de formatge, coca de xocolata) - Manualitats (mòbil de garroves, mandales estiuenques, ma...rco amb una foto de la platja) - Sessions de cine al pis - Piscina Germans Escales (dilluns i dimecres) - Platja "Es Portitxol" - Visita a Marineland - Aniversari Ashu (18 anys) - Berenades al parc - Passejada a Portopí - Prendre un gelat al centre de Palma - Darrer dia d'escola d'estiu: DINAR MCDONALDS!!!!

Hem utilitzat el bus molt sovint! ENS HO HEM PASSAT PIPA!!!!!

Este mes de agosto no nos hemos parado de hacer actividades para nuestros jóvenes. Como podéis ver en las fotos Marta, José, Ashu, Víctor, Jesús, Sebastià y Marc se lo han pasado en grande con sus monitoras Inés y Maria Antònia. Un largo listado de actividades que no nos dejó tiempo para aburrirnos:

- Talleres de cocina- Talleres de compra (ensalada de fruta, pastel de queso, torta de chocolate) - Manualidades (móvil de algarrobas, mandalas veraniegas, marco con una foto de la playa) - Sesiones de cine en el piso - Piscina Germans Escalas (lunes y miércoles) - Playa "Es Portitxol" - Visita a Marineland - Aniversario Ashu (18 años) - Merienda en el parque - Paseo en Portopí - Tomar un helado en el centro de Palma - Último día de escuela de verano: COMIDA MCDONALDS !!!!

Hemos utilizado el bus muy a menudo! NOS LO HEMOS PASADO PIPA !!!!!

collage dies agost

FaLang translation system by Faboba