Fem música al Caixa Fòrum

Categoría: Blog Gasparín

Els alumnes de Gaspar Hauser de l'ASCE La Salle durant 8 dies hem realitzat un taller de música a la Caixaforum que ha estat molt divertit, a més, l'últim dia hem fet un concert, amb altres alumnes d'una associació, per a les famílies, els companys i els amics.

Ens ho hem passat fenomenal fent diferents activitats: crear una cançó de benvinguda per al públic, tocar diferents instruments (xilòfon, campanes, pandero, bongos, triangle, maraques, caixa xinesa, claus ...), ballar una polca, fer un ball amb mocadors, percussió amb el nostre cos, jocs , massatges, relaxació, bombolles de sabó i crear el caos i l'ordre amb gran varietat d'instruments.

Ha estat una experiència molt gratificant i enriquidora. Gràcies a la Caixaforum per donar-nos aquesta oportunitat !!!

Los alumnos de Gaspar Hauser del ASCE La Salle durante 8 días  hemos realizado un taller de música en la Caixaforum  que ha sido muy divertido, además,  el último día hemos hecho un concierto, con otros alumnos de una asociación, para las familias, los compañeros  y los amigos.

Nos lo hemos pasado fenomenal  haciendo distintas actividades: crear una canción de bienvenida  para  el público, tocar distintos instrumentos   (xilófono, campanas, pandero, bongos, triángulo, maracas, caja china, claves...), bailar una polka, hacer un baile con pañuelos, percusión con nuestro cuerpo, juegos, masajes, relajación,  pompas de jabón y crear  el caos y el  orden con gran variedad de  instrumentos.

Ha sido una experiencia muy gratificante y enriquecedora. Gracias a la Caixaforum por darnos esta oportunidad!!!

collage caixa fòrum

 

PER LES VERGES BUNYOLS I FLORS!!!

Categoría: Blog Gasparín

Un any més vàrem celebrar el Dia de les Verges. Tots els i les alumnes varen participar activament a les diferents tasques. I és clar, també a la gran buñolada i a la preparació d'un bon calacao calentet...ummmm!!!

Un año más celebramos el día de las vírgenes.  Todos los alumn@s participaron activamente en las diferentes tareas.  Y como no, en la gran buñolada y la preparación de un buen cacao calentito...ummmm!!!!

collage dia de les verges

 

 

Art al nostre barri

Categoría: Blog Gasparín

Les parets dels carrers del nostre barri, El Terreno, s'han convertit en un espai fantàstic per mostrar magnífiques obres d'art i els nostres joves han anat a fer una volta per gauidir-ne.

Las paredes de las calles de nuestro barrio, El Terreno, se han convertido en un espacio fantástico para mostrar magníficas obras de arte y nuestros jóvenes han ido a dar una vuelta para disfrutar de ellas.

volta pels grafitis del Terreno

 

ELS NOSTRES INFANTS GAUDEIXEN DE L'ART DE JAUME SALVADIEGO.

Categoría: Blog Gasparín

Alguns dels alumnes de les ASCE de La Salle i de Sagrat Cor II van visitar divendres dia 4 i dimarts dia 6 d'octubre, l'exposició d'il·lustracions de Jaume Salvadiego "Músiques d'un Món" al Centre de Cultura de Sa Nostra.

Algunos de los alumnos de las ASCE de La Salle y de Sagrado Corazón II visitaron el viernes día 4 y el martes día 6 de octubre, la exposición de ilustraciones de Jaume Salvadiego "Musiques del Mon", en el Centre de Cultura de Sa Nostra.

collage expo músiques dun món

 

Un gran estiu!!

Categoría: Blog Gasparín

L'ESTIU: TEMPS D'ART, JOCS I AIGUA

EL VERANO: TIEMPO DE ARTE, JUEGOS Y AGUA

collage treball manuals

 

 

Página 1 de 13

FaLang translation system by Faboba