PER LES VERGES BUNYOLS I FLORS!!!

Ratio:  / 0
Creado en 23 Octubre 2015
Escrito por Marina Visto: 1122

Un any més vàrem celebrar el Dia de les Verges. Tots els i les alumnes varen participar activament a les diferents tasques. I és clar, també a la gran buñolada i a la preparació d'un bon calacao calentet...ummmm!!!

Un año más celebramos el día de las vírgenes.  Todos los alumn@s participaron activamente en las diferentes tareas.  Y como no, en la gran buñolada y la preparación de un buen cacao calentito...ummmm!!!!

collage dia de les verges

 

 

Fem música al Caixa Fòrum

Ratio:  / 0
Creado en 27 Octubre 2015
Escrito por Marina Visto: 1166

Els alumnes de Gaspar Hauser de l'ASCE La Salle durant 8 dies hem realitzat un taller de música a la Caixaforum que ha estat molt divertit, a més, l'últim dia hem fet un concert, amb altres alumnes d'una associació, per a les famílies, els companys i els amics.

Ens ho hem passat fenomenal fent diferents activitats: crear una cançó de benvinguda per al públic, tocar diferents instruments (xilòfon, campanes, pandero, bongos, triangle, maraques, caixa xinesa, claus ...), ballar una polca, fer un ball amb mocadors, percussió amb el nostre cos, jocs , massatges, relaxació, bombolles de sabó i crear el caos i l'ordre amb gran varietat d'instruments.

Ha estat una experiència molt gratificant i enriquidora. Gràcies a la Caixaforum per donar-nos aquesta oportunitat !!!

Los alumnos de Gaspar Hauser del ASCE La Salle durante 8 días  hemos realizado un taller de música en la Caixaforum  que ha sido muy divertido, además,  el último día hemos hecho un concierto, con otros alumnos de una asociación, para las familias, los compañeros  y los amigos.

Nos lo hemos pasado fenomenal  haciendo distintas actividades: crear una canción de bienvenida  para  el público, tocar distintos instrumentos   (xilófono, campanas, pandero, bongos, triángulo, maracas, caja china, claves...), bailar una polka, hacer un baile con pañuelos, percusión con nuestro cuerpo, juegos, masajes, relajación,  pompas de jabón y crear  el caos y el  orden con gran variedad de  instrumentos.

Ha sido una experiencia muy gratificante y enriquecedora. Gracias a la Caixaforum por darnos esta oportunidad!!!

collage caixa fòrum

 

Jam Session al Centre de Cultura de Sa Nostra

Ratio:  / 0
Creado en 16 Octubre 2015
Escrito por Marina Visto: 1128

Dimecres dia 14 vàrem poder gaudir d'una magnífica Jam Session a càrrec d'Armando Lorente, Toni Cuenca, Agustí Aguiló, Eduard Bernabeu i Pepe Ragonese a benefici de la nostra entitat. Un vespre on la música de qualitat ens va omplir el cor d'emoció. Des d'aquí només podem agrair la solidaritat d'aquests mestres del so i l'oportunitat que ens han ofert de poder fruir del seu art.

En aquest enllaç podeu fer-ne un tastet.

El miércoles día 14 pudimos disfrutar de una magnífica Jam Session a cargo de Armando Lorente, Toni Cuena, Agustí Aguiló, Eduard Bernabeu i Pepe Ragonese a beneficio de nuestra entidad. Una noche en que la música de calidad nos llenó el corazón de emoción. Desde aquí solamente podemos agradecer la solidaridad de estos maestros del sonido y la oportunidad que nos han ofrecido de disfrutar de su arte.

En este enlace podeis difrutar de unos minutos.

collage jam session

 

 

ELS NOSTRES INFANTS GAUDEIXEN DE L'ART DE JAUME SALVADIEGO.

Ratio:  / 0
Creado en 14 Octubre 2015
Escrito por Marina Visto: 1063

Alguns dels alumnes de les ASCE de La Salle i de Sagrat Cor II van visitar divendres dia 4 i dimarts dia 6 d'octubre, l'exposició d'il·lustracions de Jaume Salvadiego "Músiques d'un Món" al Centre de Cultura de Sa Nostra.

Algunos de los alumnos de las ASCE de La Salle y de Sagrado Corazón II visitaron el viernes día 4 y el martes día 6 de octubre, la exposición de ilustraciones de Jaume Salvadiego "Musiques del Mon", en el Centre de Cultura de Sa Nostra.

collage expo músiques dun món

 

Art al nostre barri

Ratio:  / 0
Creado en 24 Septiembre 2015
Escrito por Marina Visto: 1174

Les parets dels carrers del nostre barri, El Terreno, s'han convertit en un espai fantàstic per mostrar magnífiques obres d'art i els nostres joves han anat a fer una volta per gauidir-ne.

Las paredes de las calles de nuestro barrio, El Terreno, se han convertido en un espacio fantástico para mostrar magníficas obras de arte y nuestros jóvenes han ido a dar una vuelta para disfrutar de ellas.

volta pels grafitis del Terreno

 

Gaspar Hauser a les notícies

Ratio:  / 0
Creado en 04 Septiembre 2015
Escrito por Marina Visto: 1119

Dia 8 d'agost APNAB-Gaspar Hauser va aparèixer a les Notícies del Cap de Setmana d'IB3 televisió. Des d'aquí volem agraïr a la televisió pública el seu suport en la difusió de la tasca que la nostra entitat realitza també durant l'estiu.

Día 8 de agosto APNAB-Gaspar Hauser apareció a las Notícies Cap de Setmana de IB3 televisión. Desde aquí queremos agradecer a la televisión pública su apoyo en la difusión de la labor que nuestra entidad realiza también durante el verano.

 

 

Página 1 de 5

FaLang translation system by Faboba