Jam Session al Centre de Cultura de Sa Nostra

Categoría: Eventos

Dimecres dia 14 vàrem poder gaudir d'una magnífica Jam Session a càrrec d'Armando Lorente, Toni Cuenca, Agustí Aguiló, Eduard Bernabeu i Pepe Ragonese a benefici de la nostra entitat. Un vespre on la música de qualitat ens va omplir el cor d'emoció. Des d'aquí només podem agrair la solidaritat d'aquests mestres del so i l'oportunitat que ens han ofert de poder fruir del seu art.

En aquest enllaç podeu fer-ne un tastet.

El miércoles día 14 pudimos disfrutar de una magnífica Jam Session a cargo de Armando Lorente, Toni Cuena, Agustí Aguiló, Eduard Bernabeu i Pepe Ragonese a beneficio de nuestra entidad. Una noche en que la música de calidad nos llenó el corazón de emoción. Desde aquí solamente podemos agradecer la solidaridad de estos maestros del sonido y la oportunidad que nos han ofrecido de disfrutar de su arte.

En este enlace podeis difrutar de unos minutos.

collage jam session

 

 

Inauguració de l'exposició "Músiques d'un món" a benefici de Gaspar Hauser

Categoría: Eventos

Dijous dia 17 de setembre ha tingut lloc en el Centre de Cultura de Sa Nostra la inauguració de l'exposició de Jaume Salvadiego "Músiques d'un món" a benefici de la nostra entitat. Aquesta exposcició romandrà oberta fins dia 16 d'octubre i s'emmarca en el projecte solidari multidisciplinar a benefici de Gaspar Hauser, El so del silenci.

Vàrem comptar amb la presència del vicepresident i conseller executiu de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell, Francesc Miralles, del regidor de l'àrea de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística de l'Ajuntament de Palma, Miquel Perelló, del president de la Fundació Caixa de Balears, de Jaime Canudas, del responsble de BMN-SA NOSTRA, Jordi Mulet, i de la Directora de l'Obra Social "Sa Nostra", Lucía Martín.

El jueves día 17 de septiembre ha tenido lugar en el Centre de Cultura de Sa Nostra la inauguración de la exposición de Jaume Salvadiego "Músiques d'un món" en beneficio de nuestra entidad. Esta exposcició permanecerá abierta hasta el 16 de octubre y se enmarca en el proyecto solidario multidisciplinar a beneficio de Gaspar Hauser, El so del silenci.

Contamos con la presencia del vicepresidente y conseller ejecutivo de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell, Francesc Miralles, del concejal de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística del Ajuntament de Palma, Miquel Perelló, del presidente de la Fundació Caixa de Balears, de Jaime Canudas, del responsble de BMN-SA NOSTRA, Jordi Mulet, i de la Directora de la Obra Social "Sa Nostra", Lucía Martín.

IMG 3795-1

 

El so del silenci

Categoría: Eventos

baner el so del silenci

Ahir es va presentar a la premsa al Centre de Cultura SA NOSTRA (al carrer de la Concepció, 12, de Palma el projecte EL SO DEL SILENCI, que configura el plec d’activitats que ha enllestit l’APNAB-GASPAR HAUSER amb els objectius de: potenciar l'associacionisme i refermar el voluntariat social.

Les activitats que es realitzaran en el marc d'aques projecte serán:

       L’exposició ‘Un món de músiques’ de Jaume Salvadiego

      Jam-session ‘El so del silenci’ amb Armando Lorente, Toni Cuenca, Agustí Aguiló i Cuenca Jr.

      Conferència ‘L'autisme a Europa – el Projecte ASDEU’, a càrrec de Ricardo Canal,   coordinador del projecte

       Cicle de cinema ‘El so del silenci’ al Centre de Cultura SA NOSTRA

Se'n han fet ressò el Diari de Mallorca i 20 minutos

projecte el so del silenci 20 minutos

projecte el so del silence diari de mallorca

 

Inauguració exposició de Jaume Salvadiego: Un món de músiques

Categoría: Eventos

 

baner el so del silenci

En el marc del projecte El so del Silenci, el projecte solidari multidisciplinar de música, arts plàstiques i formació, s'inaugura demà dia 17 de setembre a les 19:30h l’exposició ‘Un món de músiques’ de Jaume Salvadiego que tindrà lloc al Centre de Cultura de Sa Nostra (c. Concepció, 12, Palma) i romandrà oberta fins dia 16 d'octubre de 10.30-13.30H. i de 17-20H.

Jaume Salvadiego ens proposa un passeig per les músiques del món, vestides amb l’elegància, la pulcritud, la bellesa i el ritme del jazz.

En concret seran prop de 30 obres, que oscil·len entre els 30x40 cms i dues de gran format d’uns 120x100 cms de dimensions.

Les reproduccions de 30x40 cms que es posaran a la venda durant tot el temps de l’exposició. Aquestes peces, emmarcades podran adquirir-se per 80 euros. A més, hi haurà unes làmines de tamany de 20x30 cms que, sense vasa, tendran un cost de 25 euros.

El 50% de la recaptació de totes aquestes vendes serà per a Gaspar Hauser i es podran adquirir al mateix Centre de Cultura SA NOSTRA.

En el marco del proyecto El sonido del Silencio, el proyecto solidario multidisciplinar de música, artes plásticas y formación, se inaugura mañana día 17 de septiembre a las 19:30h la exposición 'Un món de músiques' de Jaume Salvadiego que tendrá lugar en el Centre de Cultura de Sa Nostra (c. Concepció, 12, Palma) y restará abierta hasta día 16 de octubre de 10.30-13.30H. y de 17-20H.

Jaume Salvadiego nos propone un paseo por las músicas del mundo, vestidas con la elegancia, la pulcritud, la belleza y el ritmo del jazz.

En concreto serán cerca de 30 obras, que oscilan entre los 30x40 cms y dos de gran formato de unos 120x100 cms de tamaño.

Las reproducciones de 30x40 cms que se pondrán a la venta durante todo el tiempo de la exposición. Estas piezas, enmarcadas podrán adquirirse por 80 euros. Además, habrá unas láminas de tamaño de 20x30 cms que, sin vasa, tendrán un coste de 25 euros.

El 50% de la recaudación de todas estas ventas será para Gaspar Hauser y se podrán adquirir en el mismo Centro de Cultura Sa Nostra.

 

El caloret de l'estiu ens va portar la millor gastronomia de les terres germanes valencians!!!

Categoría: Eventos

Ahir tots plegats les treballadores i els treballadors de Gaspar Hauser vàrem gaudir d'una paella de bon de veres gràcies a dos cuiners excepcionals, els nostres companys Samuel i Alicia.

Moltes gràcies als cuiners!!!

Ayer todos las trabajadoras y los trabajadores de Gaspar Hauser disfrutamos de una paella de verdad gracias a dos cocineros excepcionales, nuestros compañeros Samuel y Alicia.

Muchas gracias a los cocineros!!

paella 11paella 13Paella 2Paella 6

 

Página 1 de 8

FaLang translation system by Faboba