Els treballadors de Carrefour ens pinten el pati

Categoría: Rincón Solidario

Ahir dematí un grup de treballadors de Carrefour varen venir a pintar el pati del nostre centre i el deixaren com a nou. D'aquesta manera, varen mostrar el seu compromís amb les causes solidàries i en particular amb la nostra entitat. Accions desinteressades i entusiates com aquestes, que necessitam i agraïm de tot cor, ens empenyen i ens animen a seguir treballant amb més força sabent que ens acompanya gent compromesa com els treballadors de Carrefour. MOLTES GRÀCIES ALS HOMES I DONES DE CARREFOUR PEL VOSTRE EXEMPLE!!!

Ayer por la mañana un grupo de trabajadores de Carrefour vinieron a pintar el patio de nuestro centro y lo dejaron como nuevo. De este modo, mostraron su compromiso con las causas solidarias y en particular con nuestra entidad. Acciones desinteresadas y entusiastas como estas, que necesitamos y agradecemos de todo corazón, nos empujan y nos animan a seguir trabajando con más fuerza sabiendo que nos acompaña gente comprometida como los trabajadores de Carrefour. MUCHAS GRACIAS A LOS HOMBRES Y MUJERES DE CARREFOUR POR VUESTRO EJEMPLO!!!

foto web pintar

GRÀCIES

 

Agraïment a UPyD

Categoría: Rincón Solidario

Volem agrair a UPyD de Palma la gran donació de mobiliari que ens ha fet. Ens serà de gran utilitat. Moltes gràcies!!

Queremos agradecer a UPyD de Palma el gran donación de mobiliario que nos ha hecho. Nos será de gran utilidad. ¡¡Muchas gracias !!

GRÀCIES

 

Gràcies per ser-hi sempre

Categoría: Rincón Solidario

Ara que acaba l’escola d’estiu volem agrair a totes les entitats o empreses  com són que estan al nostre costat i sense el suport de les quals la nostra tasca seria molt més difícil o fins i tot impossible.

En aquest sentit, volem destacar a la Fundació Handisport Mallorca, Bionorica, la Finca Galatzó, Natura Parc, La Salle, la Farmàcia Miquel Obrador, els PAC del Terreno, amb la Doctora Anadón i la infermera Carmen, de Son Pisà, amb els doctors Bardolet i Lafau, i de la Cas...a del Mar i el Servei d’Odontologia de l’Hospital General.

Veure que hi ha tantes persones compromeses amb el nostre projecte suposa una gran injecció d’energia per fer front al curs vinent amb forces renovades.

Ahora que termina la escuela de verano queremos agradecer a todas las entidades o empresas que están a nuestro lado y sin el apoyo de las cuales nuestra tarea sería mucho más difícil o incluso imposible.

En este sentido, queremos destacar a la Fundación Handisport Mallorca, Bionorica, la Finca Galatzó, Natura Parc, La Salle, la Farmacia Miquel Obrador, los PAC del Terreno, con la Doctora Anadón y la enfermera Carmen, de Son Pisà, con los doctores Bardolet y Lafau, y de la Casa del Mar y el Servicio de Odontología del Hospital General.

Ver que hay tantas personas comprometidas con nuestro proyecto supone una gran inyección de energía para hacer frente al próximo curso con fuerzas renovadas.

GRÀCIES

 

Gràcies al menjador del Poliesportiu La Salle

Categoría: Rincón Solidario

Volem expressar el nostre agraïment a na Brigitte Artacho Merlo i en Miquel Àngel Ramon Massanet responsables del menjador del Poliesportiu de La Salle per la seva col·laboració becant un dels nostres infants que acudiran a l'Escola d'Estiu.

Queremos expresar nuestro agradecimiento a Brigitte Artacho Merlo y Miguel Ángel Ramón Massanet responsables del comedor del Polideportivo de La Salle por su colaboración becando uno de nuestros niños que acudirán a la Escuela de Verano.

GRÀCIES

 

 

Agraïment a Rotary Club Palma Ramon Llull

Categoría: Rincón Solidario

GRÀCIESAgraïm de tot cor, en nom dels usuaris, les famílies i els treballadors d'APNAB-Gaspar Hauser, a The Pinmar Charity Fund el donatiu de 750€ que ens ha fet arribar. Aquests recursos econòmics seran destinats a la compra de d'una secadora per a la Residencia, dues piscines i dues peces de gespa artificial per l'Escola d'Estiu i la subvenció d'una plaça a l'Escola d'Estiu per a un infant sense recursos.

Agradecemos de todo corazón, en nombre de los usuarios, las familias y los trabajadores de APNAB-Gaspar Hauser, a Rotary Club Palma Ramón Llull el donativo de 750€ que nos ha hecho llegar. Estos recursos económicos serán destinados a la compra de una secadora para la Residencia, dos piscinas y dos piezas de césped artificial para la Escuela de Verano y la subvención de una plaza en la Escuela de Verano para un niño sin recursos.

 

Página 1 de 3

FaLang translation system by Faboba